واژه هاي سفر، جابجایی و حمل و نقل در تاریخ زندگي بشر ریشه دارد و توام با توسعه اجتماعی و اقتصادی، انگیزه ي جا به جایی ها با توجه به سطح جوامع متغير بوده است. از آنجا كه ترويج و گسترش استفاده از خودرو های شخصی سبب گرديد، بسیاری از افراد غیر متخصص به تعميركاران خودرو های شخصی تبديل شوند، در جوامع صنعتی « امداد خودرو » به عنوان یک نیاز اجتماعي مطرح گردید تا پاسخ گوي نیازهاي امدادی و خدمات خوودرویی مشتريان و شهروندان باشد. هدف اصلي امداد خودرو دستیابی به رضایت مندی و وفاداری مشتری است و در راستای افزایش اطمینان، اعتماد و آسودگی خاطر مشتريان به ارائه خدمات متنوع امدادی به خصوص خدمات در محل فعاليت می نمايد. همچنين ارائه خدمات با کیفیت بالا در حداقل زمان و پایبندی به تعهدات و انجام وظایف و پشتیبانی شبانه روزی مشتريان از ماموریت هاي مهم امداد و امداگران مي باشد .
به همين منظور مركز آموزش فني شركت اطلس خودرو با مشاركت بخش خدمات ويژه به منظور ارتقاء كيفيت كارهاي امدادي و سنجش توانايي هاي امدادگران عامليت هاي مجاز خود و بالا بردن سطح توانايي امدادگران و به خصوص عمل به شعار اصلي كيا موتورز و شركت اطلس خودرو كه مشتري مداري و جلب رضايت مشتريان مي باشد, هر 3 سال يكبار اقدام به برگزاري المپياد مهارت هاي امداد خودرو مي نمايد .
هدف از برگزاري اين دوره از مسابقات علاوه بر سنجش مهارت هاي امدادي و ايجاد حس رقابت و افزايش انگيزه امدادگران , بيان ميزان اهميت امداد رساني صحيح به مشتريان و كسب رضايت مندي مشتريان محترم اطلس خودرو مي باشد .
اولين المپياد امداد شركت اطلس خودرو
- زمان برگزاري : 20 و 21 شهریور 1392
- برگزار كننده: خدمات پس از فروش شركت اطلس خودرو (مركز آموزش فني و خدمات ويژه )
- شركت كنندگان : امدادگران عامليت هاي مجاز شركت اطلس خودرو
- مراسم اختتاميه : هتل بستان
نخستین المپیاد امداد خودرو در کشور، توسط شرکت اطلسخودرو در حالی برگزار شد که با استقبال و مشارکت بیش از 90 درصدی عاملیتهای مجاز اطلسخودرو در سرتاسر کشور روبهرو گرديد.
این المپیاد، که نیروهای امدادگر عاملیتهای مجاز اطلسخودرو را در دو بخش تئوری و عملی به محک آزمایش گذاشت، مطابق با الگوها و استانداردهای المپیادهای جهانی کمپانی کیاموتورز طراحی گرديده بود؛ واحد آموزش فنی و واحد خدمات ویژهی اطلسخودرو، به صورت مشترک مجریان برگزاری این المپیاد در اطلسخودرو بودند.
اين دوره از مسابقات در دو بخش تئوري و عملي برگزار گرديد:
آزمون كتبي : شامل 40 سوال طراحي شده از مباحث TRP (برنامه شناسايي تكنسين هاي كيا ) – موارد امدادي و نحوه برخورد با مشتري بوده كه در مدت زمان 60 دقيقه برگزار گرديد .
آزمون عملي : آزمون هاي عملي نيز در دو بخش سيستم هاي مديريت موتور (سوخت رساني) و سيستم هاي برقي خودرو طراحي گريده بود و در اين بخش ها با توجه به ايرادات امدادی که بر روی خودروها ایجاد شده بود، امدادگران با توجه به مهارت و سرعت عمل در عیب یابی و تعمیر خودرو مورد ارزیابی قرار گرفتند .
در نهايت 3 نفر از شركت كنندگان كه موفق به كسب نمره بالاتري در آزمون ها شده بودند به عنوان برندگان اولين دوره المپياد امداد خودر معرفي گرديدند و در مراسم اختتاميه كه در محل هتل بستان تهران برگزار گرديد با اهداء لوح تقدير – تنديس و جايزه نقدي از ايشان تقدير به عمل آمد .
نفرات برتر اولين دوره المپياد فني اطلس خودرو
- نفر اول جناب آقاي محمد فتح آبادی از عامليت 111 تهران برنده مدال طلا
- نفر دوم جناب آقاي محسن علوی ازعامليت 532 زنجان برنده مدال نقره
- نفر سوم جناب امیر حسین انصاری پور از عامليت 115 (131 فعلي) تهران برنده مدال برنز